SKRIVNOST VISOKE DODANE VREDNOSTI

Avtor: | Objava: 10.05.2004



 
Kako zvišati dodano vrednost? V čem je njena skrivnost?  
 
Kaj počnejo druga evropska podjetja drugače od slovenskih?   
 
Odgovore na to, ta trenutek najbolj perečo problematiko boste dobili na seminarju Skrivnost visoke dodane vrednosti, ki smo ga pripravili v sodelovanju z najmočnejšim avstrijskim podjetniškim izobraževalnim centrom (pri avstrijski gospodarski zbornici) WIFI, pri katerem se vsako leto, na različnih seminarjih in delavnicah, izobražuje preko 300.000 oseb.   
Predavatelj dr. Thomas Boeckle, odličen strokovnjak z dolgoletno svetovalno prakso v državah Evropske unije in eden najuglednejših predavateljev in svetovalcev WIFI, je posebej za slovenske gospodarstvenike pripravil dvodnevni seminar, s katerega boste odšli oboroženi za uspeh v izjemno konkurenčnih razmerah današnjega trenutka – v Evropi in sploh v svetu. Učili se boste na primerih podjetij, ki že več let uspešno poslujejo v Evropski uniji, spoznali praktične rešitve, ki jih je dr. T. Boeckle uveljavil v svoji svetovalni praksi in dobili tudi čisto konkretne napotke, kako boste VI v vašem podjetju zvišali dodano vrednost. 
 
Da boste pridobljeno znanje in nasvete lahko uspešno prenesli v vaše podjetje, priporočam, da se seminarja udeležite vi, kot direktor, prav tako pa tudi vaši odgovorni ljudje na področju organizacije, marketinga, financ in proizvodnje.   
 
Po seminarju boste:  
  • znali zasnovati uspešno poslovno strategijo, ki je ključno orodje za povišanje dodane vrednosti,
  • poznali prijeme za zvišanje produktivnosti,
  • znali primerjati svoje izkušnje in izkušnje drugih,
  • poznali konkretne rešitve, s katerimi so podjetja različnih dejavnosti zvišala dodano vrednost (iz svetovalne izkušnje dr. T. Boekleja),
  • imeli predstavo o znanju, ki ga ima vaše podjetje,
  • znali poiskati svoj položaj v primerjavi z drugimi (benchmarking) ter
  • predvsem obvladali praktična orodja, ki dvigujejo dodano vrednost podjetja.
Pridružite se nam  
 
Vašo zmagovito ekipo sodelavcev pričakujemo v petek in soboto, 4. in 5. junija 2004 v Kongresnem centru Hotelov Morje v Portorožu. Seminar bo potekal v petek od 10. do 18. ure in v soboto od 9. do 16.30 ure.  
 
Vaša investicija v dvodnevno strokovno izobraževanje in svetovanje je 96.000 SIT + DDV za prvega udeleženca. Vsi nadaljnji udeleženci iz istega podjetja imajo 10 % popusta. V ceno so že vključeni kosili, malice in osvežilna pijača. 
 
Prijatevite se lahko preko spletne prijavnice, lahko pa prijavo pošljete tudi po pošti na naslov Podjetnik d.o.o., p.p. 147, 1001 Ljubljana ali po faksu na številko 01/423-82-60.
 
Za več informacij o seminarju lahko pokličete gospo Metko Nežič na telefon 01/200 20 84.
 
Oglejte si podrobno predstavjen program.
 
Za rezervacijo prenočišč se lahko obrnete na Hotele Morje,
05/ 692 33 33.
 
Za vas, udeležence seminarja Skrivnost visoke dodane vrednosti, so Hoteli Morje pripravili posebne, znižane cene za nočitev z zajtrkom.   
 
Privoščite si podaljšan vikend na morju po posebni ceni 
 
Združite prijetno s koristnim in si podaljšajte bivanje na morju. Za vas smo se dogovorili za izreden 50 % popust za vsako dodatno nočitev.  
 
Najbolje, da se prijavite kar takoj. 
Število mest je omejeno, zato pohitite.   
 
Lep pozdrav in nasvidenje 4. in 5. junija v Portorožu.  

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *