Stanje v gospodarstvu je alarmantno

Avtor: | Objava: 28.05.2009



Upravni odbor Kluba podjetnikov pri OZS je na svoji majski seji, ki je bila 27. maja 2009, razpravljal o trenutnem stanju v slovenskem gospodarstvu in sprejel tudi nekaj pobud za prihodnje delo.  
 
Predsednik kluba Rudi Bric je opozoril na alarmantno stanje v gospodarstvu, pred katerim si vlada in javnost zatiskata oči. Vsi govorijo o težavah, v katerih se je znašla Amerika, preprosti izračuni, narejeni na podlagi primerjav med slovenskim in ameriškim gospodarstvom, pa kažejo, da stanje pri nas ni nič boljše. Upravni odbor Kluba podjetnikov pri OZS bo zato razpravo o tej temi naslovil tudi na upravni odbor OZS in mu predlagal, da o tem seznani tudi vlado Republike Slovenije. Od slednje bodo zahtevali, naj strni vrste med vsemi političnimi strankami, da bi lahko politika enotno zavihala rokave pri reševanju trenutnih težav.  
 
O tej temi naj bi tudi razpravljali na septembrskem obrtnem sejmu v Celju v okviru dogodka, ki ga bo organiziral Klub podjetnikov pri OZS. Tam bodo govorili tudi o vsakoletnih problemih pri izvajanju vavčerskega svetovanja in o pobudi za uvedbo javno zasebnega partnerstva za razvoj.  

 
Preberite še:

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *