Angelikini angelski keksi

Avtor: Jožica Hribar | Objava: 15.11.2007

Angelski keksi so ekološka delikatesa, vendar se v njih skriva še nekaj več - izvirna poslovna filozofija mednarodne pravnice.


Angelika Mlinar: »Angelski keksi so ekološka delikatesa.«

»Leta 2005 sem se poslovila od abstraktnega sveta Evropske komisije, kjer sem bila zaposlena, in se posvetila svojemu konjičku, peki keksov,« pripoveduje Angelika Mlinar, Slovenka, rojena v Avstriji, po poklicu doktorica mednarodnega prava, lastnica in avtorica blagovne znamke Angelski keksi. »Po naporni službi sem si pogosto vzela čas za peko v svoji kuhinji, saj me je to sproščalo. Iz izkušenj vem, kako drobne pozornosti (čeprav so to samo keksi) razveseljujejo ljudi. Lahko izboljšajo počutje na delovnem mestu in na dolgotrajnih ter napornih sestankih. Na to sem stavila.«  

Angelski keksi so narejeni iz najboljših biološko pridelanih surovin na regionalnih kmetijah v Avstriji, druge sestavine (sladkor, čokolada) pa so dobavljene po načelih pravične trgovine (fairtrade) in so ročno izdelane po starem receptu. »Angelski keksi so intenzivnega okusa, pakirani v majhnih zavojčkih po 50 in 150 gramov, poseben okus jim dajejo lešniki, mandeljni, maslo in rjavi sladkor. Primerni so za osebna in poslovna darila,« pravi Mlinarjeva. 

Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *