Iz smučanja v podjetništvo

Avtor: Valentina Franca | Objava: 10.03.2006

Naša nekdanja smučarska reprezentantka Mojca Suhadolc je odprla športni center za fitnes, fizioterapijo in rehabilitacije in ji gre tudi v podjetniških vodah dobro.


Mojca Suhadolc

Večina vrhunskih športnikov se po končani karieri kar težko loči od športa. Tako je tudi z bivšo smučarko Mojco Suhadolc, ki je v domačem kraju Vrhniki odprla fitnes center M1 – šport. Poleg fitnes vadbe svojim strankam lahko ponudi sprostitev pri masaži, v savni, solariju ali vodeni vadbi. Vodilo pri njenem poslovanju je, da se stranke dobro počutijo, zato so povratne informacije izrednega pomena.  

Mojca, zakaj si se odločila ravno za fitnes center? 
Že ko sem redno smučala in tekmovala, sem premišljevala, kaj bom počela, ko bom odložila smučke. Zelo smiselna se mi je zdela zamisel, da bi odprla svoj športni center, ki pa ne bi bil klasični ponudnik fitnes rekreacije, marveč bi ponujal še kaj več. Tako sem se odločila, da bi vključila tudi fizioterapijo ter možnost rehabilitacije. Kot bivša športnica vem, kako zelo je to pomembno pri fitnes vadbi in kako pogosto to ljudje spregledajo. Poleg tega take ponudbe na Vrhniki takrat še ni bilo, kar je še potrdilo mojo odločitev za vstop v podjetniške vode.

Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *