»Ko nekaj hočeva, to izvedeva«

Avtor: Lidija V. Bricelj | Objava: 04.07.2008

Uspešen ljubljanski wellness center Sense Wellness Club na 500 kvadratnih metrih ponuja celovito ponudbo storitev, od različnih savn, masaž do vrhunske kozmetične nege. Za njim stojita sestri, Andreja in Nataša Medvedič.


Andreja in Nataša Medvedič – v njunem Sense Wellness Clubu so se razvajali Andie McDowell, Lou Reed, Pink, Ben Affleck, Petar Grašo in mnogi naši zvezdniki.

Celovita ponudba različnih storitev, izjemna ekipa, ki poskrbi za vrhunsko raven izvedbe, in natančno premišljena prav vsaka, še tako majhna podrobnost, so odlike vrhunskega wellness centra, pravita sestri Andreja in Nataša Medvedič, ki že četrto leto uspešno vodita ljubljanski Sense Wellness Club.

V privlačno zasnovanem okolju, ki pomeni pravcato sintezo modernega z orientalskim, predvsem tajskim pridihom, ponujata holističen pristop k negi in revitalizaciji telesa.  

Andreja je bila nekoč art direktorica in solastnica oglaševalske agencije Tovarna vizij. Vmes je vrsto let hodila na Tajsko na dopust, se tam navdušila nad tajsko masažo in počasi se je rodila ideja o lastnem wellness centru. Ta je dozorela med nosečnostjo, ko je vse bolj razmišljala, da bi po porodu pustila za sabo stresni oglaševalski posel. Že v času porodniškega dopusta je odkrila primerno lokacijo za odprtje centra za dobro počutje in odločitev je bila na dlani.  

»Tlorisna zasnova centra je bila že dana, sami pa smo prostor oblikovali po svojih željah in mu vdahnili dušo. K sodelovanju smo povabili tudi enega vodilnih mojstrov dekorativne umetnosti, slikarja Iva Kisovca, ki je Sense 'pozlatil' oziroma določene segmente prostora odel v pravo zlato iz zlatih lističev,« pojasnjuje Andreja.

Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *