Milijonar napoveduje poslovne priložnosti v letu 2014

Avtor: Vesna Vilčnik | Objava: 09.12.2013

Da se Sloveniji obetajo boljši časi, drži kot pribito. Žal pa se to še ne bo zgodilo v letu 2014, temveč nekaj let kasneje, je prepričan Joey Jap, mojster kitajske metafizike. »V Sloveniji bo spremembo prineslo ljudstvo,« je prepričan mladi milijonar.


Franci Pliberšek: »Seveda zaupam njegovim napovedim, sicer se predavanja ne bi udeležil, ne morem pa reči, da je uspeh našega podjetja odvisen od njegovih napovedi in zvezd.«

Seminarja v Smeltu se je v oktobru udeležila množica denarja in uspeha željnih Slovencev. Ali bolje rečeno Slovenk, saj so te v občinstvu krepko prevladovale. Seveda se človek vpraša, ali gre za žensko naivnost ali intuicijo? Zanimivo je bilo tudi to, da so v klopeh pridno sedele in si »dobre datume« zapisovale predvsem mlajša dekleta in ženske, ki so vsaj na videz že ujele Abrahama. Zato je bilo toliko bolj zanimivo med množico, še posebno v prvih vrstah, videti moške poslovneže srednjih let, med njimi tudi direktorja MIK Celje, Francija Pliberška. Mik Celje je eno tistih podjetij v Sloveniji, ki slovenskemu gospodarstvu vlivajo upanje. V 20 letih je zaposlenost vsako leto rasla; danes je dosegla zavidanja vrednih 200 zaposlenih. Je imel Joey Jap s svojimi napovedmi kaj pri tem?

 

»Z gospodom Yapom sem se srečal preko članov Združenja za integrativno medicino (ZIMS), v katerem MIK aktivno sodeluje in katero deluje v nekdanjih prostorih našega podjetja. Sam sem bil vedno dovzeten za alternativne vede in tudi moje podjetje je zelo aktivno na tem področju. Tako smo v preteklih letih skupaj s celjskim inovatorjem Poznikom razvili energijska okna oziroma energijske ploščice, ki so informirane z več kot 300 tisoč pozitivnimi informacijami, ki vzpostavljajo energijsko ravnovesje ljudi, živali in rastlin. Ta projekt je prerasel v Hišo integrativne medicine, ki deluje pod okriljem ZIMS in me pripeljal do podobno mislečih ljudi, tudi do Joeya Yapa. Seveda zaupam njegovim napovedim, sicer se predavanja ne bi udeležil, ne morem pa reči, da je uspeh našega podjetja odvisen od njegovih napovedi in zvezd. Podjetje MIK vodim že več kot 20 let in naš uspeh temelji na pravilih zdrave kmečke pameti, na znanju, izkušnjah in trdem delu, seveda pa je pri odločitvah vedno prisotna tudi intuicija. MIK-u kaže tudi v prihodnje dobro, kar samo potrjuje pravilnost preteklih odločitev in našega dela,« je povedal Franci Pliberšek.

 

Kako uspeti v turbulentnih časih?

 

Seminar s pomenljivim naslovom Kako uspeti v turbulentnih časih? je obljubljal, da se bodo udeleženci za 68 evrov v nekaj urah naučili, kako izboljšati svoje finančno stanje, zdravje in obogatiti odnose v letu 2014. No, tisti, ki so prišli z nekoliko predznanja, so se skozi nasvete o tem, v katero smer neba naj bo ob določeni uri obrnjen poslovnež, da bo aktiviral prave energije, prebijali hitreje. Ostali smo malce nevešče pogledovali v svojo astrološko karto, ki smo si jo predhodno natisnili s spletne strani www.masteryacademy.com. Karta vsebuje številko življenjske zvezde in njeno barvo ter kup drugih kitajsko-angleških oznak, ki jih je pač potrebno dešifrirati s pomočjo znanja BaZi astrologije, Feng Shuija in branja obraza. Še najbolj nevedni pa smo dojeli, kateri datumi naj bi bili še do konca kitajskega leta 2013 in v letu 2014, ki se začne 4. februarja, najbolj ugodni za sklepanje poslov.

 

Na kratko o kitajski metafiziki

 

Kitajska metafizika je skupek različnih ved in jo v osnovi delijo na pet vej: 

- gora (gibalne veščine, ThaiChi, joga), 

- medicina (tradicionalna kitajska medicina, herbalizem, prehrana),

- usoda (BaZi astrologija), 

- fizionomija (Feng Shui, Mian Xiang branje z obraza) in 

- divinacija (Yi Jing, ZeRi - izbira ugodnih dni).

 


Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *