Poslovni apartmaji so prava ideja

Avtor: Metka Nograšek | Objava: 09.07.2012

Po malem se daleč pride, je recept Minke Podobnik za poslovni uspeh.Podjetnica Minka Podobnik nam je predstavila zgodbo družinskega podjetja, ki sta jo z možem začela pisati pred osmimi leti, z odprtjem Aparthotela Vila Minka v Ljubljani.
 
Od kod ideja za vašo dejavnost?
Sprva sva zgradila atrijsko hišo s poslovnim objektom za obrtno dejavnost. Prvotna poslovna ideja se ni uresničila, zato sva razmišljala o novi: oddaji poslovnih apartmajev in sob. Za posel sva se odločila, ker jaz rada delam z ljudmi in sem bila zaradi izgube službe primorana najti nov delovni izziv.
 
Kje ste pridobili začetni kapital?
Mož je imel že od leta 1983 gradbeno podjetje. Tako da sva v izgradnjo vložila ves dobiček iz poslovanja kakor tudi vse ostale najine prihranke; pa še gradnjo je izvajalo domače podjetje.   
 
Kaj vse obsega vaša ponudba?
Naša glavna ponudba je oddajanje poslovnih apartmajev in sob poslovnežem, ki pridejo v Ljubljano za krajše ali daljše obdobje in jim je hotelska namestitev premajhna in premalo individualna. Gostom kakor tudi poslovnim partnerjem kot dodatno ponudbo ponujamo tretmaje regeneracije telesa s pomočjo kisika - kisikove komore.

Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *