Svetovna uspešnica za nadzor pristopa iz Tržiča

Avtor: Lidija V. Bricelj | Objava: 11.07.2007

Naprava smarti podjetja TAB Systems je že drugo leto zapored med šestimi najboljšimi izdelki za nadzor pristopa in evidenco prisotnosti z biometrijo.


Tomaž Bergant: »Po nam znanih podatkih je rešitev smarti najbolj inovativna na svojem področju, kar jih lahko dobite na trgu.«

»Biometrija velja za zelo zanesljivo obliko prepoznavanja posameznika z uporabo statističnih meritev fizičnih ali vedenjskih značilnosti. Še večjo zanesljivost in natančnost ponuja kombinirana oziroma multimodalna biometrija, kjer gre za kombinacijo dveh ali več biometričnih meritev,« razlaga Tomaž Bergant, predsednik uprave podjetja TAB Systems.  

Smarti že drugič med šesterico najboljših  

Podjetje TAB Systems se je v zadnjih letih specializiralo samo za razvoj in proizvodnjo naprav za nadzor pristopa in evidenco prisotnosti z biometrijo. Zadnje ponuja njihov inovativni izdelek smarti, ki ponuja prepoznavo posameznika po obrazu in glasu. Kmalu bodo predstavili že svoj četrti, izpopolnjen izdelek, ki bo poleg tega ponujal še prepoznavanje s prepoznavo prstnih odtisov. »Po nam znanih podatkih je rešitev smarti najbolj inovativna na tem področju, kar jih lahko dobite na trgu,« pravi sogovornik. O tem priča tudi to, da je bil izdelek po mnenju neodvisnega britanskega združenja BSIA (British Security Industry Asociation) že drugo leto zapored uvrščen med šest najboljših na svetu v kategoriji »Najboljši novi izdelki za nadzor pristopa«.

Nadaljevanje branja članka je dostopno samo naročnikom revije Obrtnik podjetnik! Naročite se na revijo.

Naročite se na brezplačni mesečni svetovalec "Od ideje do uspeha"
Vpišite vaš e-naslov: *